Det grønne girskiftet

– Vi girer opp på vei mot helelektrisk trafikkskole!

Røde biler. Grønt fokus.

Nå blir vi i Speed grønne! Bilene vil fortsatt være fortsatt røde, men vi starter nå en grønn reise på vei mot å bli en helelektrisk trafikkskole. Denne reisen har vi kalt «Det grønne girskiftet». Reisen er vårt bevis på at vi skal tilby våre elever en grønn og miljøvennlig opplæring.

En grønn reise

Vår grønne reise startet egentlig for lenge siden, som trafikkskole har vi nemlig hatt fokus på miljø i lang tid. Med fersk miljøsertifisering, ny helelektrisk Audi e-tron og et sterkt fokus på digitalisering har vi kommet oss ut på motorveien og satt full fart mot målet om å kunne tilby en helelektrisk og grønn trafikkopplæring. Som elev hos oss skal du være trygg på at vi gjør vårt for å spare miljøet og gi deg en elektrisk opplevelse.

Grønn trafikkopplæring

Speed skal bli et senter for grønn trafikkopplæring. Vi skal utvikle nye løsninger som bidrar til å spare miljøet, og som gjør at både vi og elevene våre kan produsere og forurense mindre. For tiden jobber vi med flere konkrete prosjekter som vi vil lansere i månedene som kommer.

Ny helelektrisk Audi e-tron på plass

Lyst til å øvelseskjøre uten å forurense? Prøv vår nye helelektriske Audi!

E-tron er den perfekte bilen å lære å kjøre i. Her har du god komfort og oversikt og muligheten til en kjøreopplevelse som gjør at du kan konsentrere deg fult og helt om trafikkbildet sammen med trafikklæreren

Speeds tre grønne forpliktelser

  1. Vi skal jakte nye løsninger til det beste for miljøet og elevene våre!

Dette skal gi elevene våre en grønn opplæring med kvalitet på alle områder.

  1. Vi skal ha røde biler med grønn innside!

Vår bilpark skal i løpet av noen få år bestå av kun elbiler.

  1. Som miljøfyrtårn skal vi bidra til å spare miljøet!

Hos oss bruker vi ikke papir hvis vi kan kommunisere elektrisk!